Univé Oost Nieuwjaarstoernooi VV Grol succesvol

GROENLO – Meer dan 200 enthousiaste sporters en toeschouwers zorgden zaterdag 7 januari ondanks de winterse buien voor een sfeervol volleybaltoernooi en – tijdens de onvermijdelijke ‘derde helft’ – voor een overvolle kantine op Sportpark Den Elshof in Groenlo.

De voorzitter van VV Grol, Henk Ebbers, opende om 12.15 uur het toernooi. Hij zei: “VV Grol wil volleybal toegankelijk en leuk maken voor iedereen en doet dat onder andere met dit toernooi. We organiseren het nu al voor de 4e keer en dat het aanslaat, is wel bewezen met ook dit jaar weer 18 enthousiaste teams .

Dit jaar was er eveneens als vorig jaar een prestatieve en een recreatieve poule, waardoor elk team op zijn eigen niveau kon spelen om de hoofdprijzen. Uiteindelijk wonnen team Plat op de Mat een 3 uur durende all-in barbecue en team de Kroon een bier-/ likeurproeverij, beide ter beschikking gesteld door Sportcafé Den Elshof. Beide teams namen daarnaast de wisselbokaal in ontvangst.

Klik voor meer informatie

Na het toernooi was er in de bomvolle kantine een verloting. Grolse ondernemers stelden vele mooie prijzen ter beschikking met als absoluut hoogtepunt 2x een ballonvaart. Judith Theissen en Agnes te Brake gingen uiteindelijk met deze hoofdprijs aan de haal.

Randy Keunekamp zegt daarover: “Alle gulle sponsoren hebben belangeloos gezorgd dat de verloting en het toernooi een succes zijn geworden. Wij zijn hen dus ook heel erg dankbaar. Een speciaal woord van dank gaat uit naar hoofdsponsor Univé Oost en veldsponsoren Auto Kolkman, Party Rent en Sportcafé Den Elshof. Ook onze eigen vrijwilligers waren enorm belangrijk bij het tot stand komen van dit toernooi.”

Helaas waren er toch nog 2 vervelende blessures, maar verder is het toernooi vlekkeloos en zeer sportief verlopen en waren er vele positieve reacties.