Spannende Dames 1 HV Grol tegen Erix Dames 1

GROENLO – Op zaterdag 7 januari stond de eerste wedstrijd van de tweede helft van het seizoen alweer op het programma voor dames 1. Na de nederlaag tegen Erix in de eerste helft van de competitie, waren de dames van Grol flink gebrand op een overwinning. Na een goede start liep de stand op tot 4-0 in het voordeel van Grol. Maar Erix liet zich niet op de kop zitten en kwam langzaamaan terug, de eerste helft eindigde in een voorsprong van 9-6 voor de dames van Grol.

Het begin van de tweede helft verliep wat stroef en er werden flinke straffen uitgedeeld door de scheidsrechter in het nadeel van Grol. Veel penalty’s tegen zorgden ervoor dat de stand opliep tot 11-11. De dames realiseerden zich dat ze ervoor moesten gaan vechten en dat deden ze dan ook! Ook was te zien dat de keepers trainingen van Willem Kamphuis zijn vruchten afwerpen, er werd een DIJK van een wedstrijd gekeept door Annick, ze werd zelfs de nieuwe Tess Wester genoemd. Ook aan het publiek lag het niet, een volle tribune met veel oude bekenden zorgen voor de goede spirit. De dames gingen ervoor en kwamen weer vier doelpunten voor te staan. Deze voorsprong werd niet meer weggegeven en de wedstrijd eindigde in een uitslag van 19-16 voor de dames van Grol!

Het heeft drie jaar lang geduurd voor de derby van het oosten aan de kant van Grol is geëindigd en zij de punten konden pakken De dames wensen u een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar en hopen op net zo veel aanmoediging tijdens de volgende wedstrijden in de tweede competitiehelft.