21 mei 2024
Home » Sport » VV Grol Dames 1 – DVO Hengelo

GROENLO – 20 januari om 15.00 uur, de thuiswedstrijd tegen DVO Hengelo. We wisten vooraf dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, omdat we in de eerste helft van het seizoen ook al veel moeite hadden om de ballen bij hun op de grond te krijgen.

Eerste set, iedereen was er klaar voor en had er zin in. Voordat we het wisten stonden we met 2-6 achter. Een tandje erbij en voor elk punt werken heeft geresulteerd dat we deze set wat punten op DVO inliepen, maar helaas niet genoeg. 18-25 voor DVO was de eerste uitslag.

De tweede set, we waren allemaal goed wakker geschud door de eerste set, dus begonnen meteen sterk. Door meer communicatie en scorende opslagen stonden wij al snel met 12-5 voor. Deze flow hebben we doorgezet waardoor we met 25-17 de set naar onze hand hadden gezet.

1-1, op naar de derde set. Blij met onze gewonnen set gingen we weer van start. Mooie smashes en tactische ballen leverden veel punten op, maar DVO liet zich niet kennen. Op bijna al onze ballen hadden ze een antwoord, wat resulteerde in lange uitputtende rally’s. Helaas eindigde deze set met 21-25 voor DVO.

Alles of niets in de vierde set was het motto. Punt voor punt hebben we gevochten. Lange rally’s, harde opslagen en tactische ballen om maar te scoren. Het ging gelijk op, maar helaas trok DVO aan het langste eind. De laatste set werd het 22-25 voor DVO en gingen zij als winnaars van het veld.

Met het oog op de volgende wedstrijd gaan we deze week weer hard aan het werk, want aanstaande zaterdag (27 januari) om 11.45 uur mogen wij het opnemen tegen de nummer drie op de ranglijst, Havoc Haaksbergen.
Het beloofd een spannende wedstrijd te worden, dus komt dat zien!


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!