VV Grol DS 1 met opgeheven hoofd verloren van WSV DS 2

GROENLO – Afgelopen zaterdag hebben we de laatste thuiswedstrijd gespeeld. WSV is vorige week al kampioen geworden en zij kwamen nu met een grote bus naar Groenlo, zodat ze na de wedstrijd hun kampioensfeest nog even in onze gezellige kantine konden voortzetten.

Wij waren alles behalve compleet; Stephanie, Leah en Kim zijn onze globetrotters. Eline geblesseerd, dus we bleven met 5 over. Gelukkig kregen we versterking van Evelien, Marjolein en Renske!
Het was een pittige wedstrijd en we hebben hard gestreden, maar WSV zijn terechte kampioenen. Leuke rally’s kwamen voorbij, maar zij scoorden goed met de aanval. Ondanks dat we met 4-0 verloren hebben, hebben we onze koppies niet laten hangen.

Aanstaande zaterdag de laatste wedstrijd van dit seizoen, om 13u in Neede.  ‘s Avonds zullen we dit met de vereniging gaan afsluiten! Terug kijkend op een onrustig seizoen, waar we ons als team goed doorheen geknokt hebben met dank aan diverse trainers/coaches. En dan met trots kunnen vermelden dat we het hele seizoen bovenin hebben kunnen meedraaien, trots op de meiden!