21 mei 2024
Home » Sport » Wedstrijdverslag HV Pacelli

ZIEUWENT – Afgelopen zondag speelde Pacelli in Cothen tegen de dames van Fortissimo. Beide teams hadden tot dan toe drie wedstrijden gespeeld en nul punten binnen gehaald. Van het spel van Fortissimo wist Pacelli vrijwel niets, dit was de eerste keer dat Pacelli een wedstrijd tegen dit team speelde.

In het begin van de wedstrijd nam Pacelli al snel een voorsprong op Fortissimo. Op de snelle aanvallen van Pacelli had Fortissimo geen grip. Ook in de verdediging werkte Pacelli goed samen als een team. Hierdoor ging Pacelli met zeven punten voorsprong de rust in. De ruststand was 9-16.

Coach Hedwig gaf in de rust aan dat we op de zelfde wijze door moesten gaan, en vooral onze rust in de aanval moesten bewaren. Het begin van de tweede helft verliep echter anders, na een aantal tegendoelpunten van Fortissimo. Pacelli raakte hierdoor een beetje uit haar spel. Maar ze lieten zich hierdoor niet uit het veld slaan, en pakte snel de draad weer op. Helaas kon Pacelli de voorsprong van zeven punten niet helemaal vast houden. Maar toch stond Pacelli de hele tweede helft met minimaal vier punten voor. De eindstand was 23-27.

Volgende week speelt Pacelli tegen Haarle. Haarle heeft tot nu toe één van de vier wedstrijden gewonnen net zo als Pacelli. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden. De wedstrijd wordt zaterdag 8 november gespeeld om 19.15 in Haarle.


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!