20 april 2024
Home » Sport » Wedstrijdverslagen HV Grol dames 1

GROENLO – Afgelopen zaterdagavond stond FBC op het programma voor HV Grol Dames 1. De dames van Grol begonnen goed aan de wedstrijd, in de eerste minuten stond het al snel 4-0 voor Grol. Er werd veel bewogen in de aanval van Grol, daardoor vielen er veel gaten waarvan goed gebruik werd gemaakt. De tegenstander had het erg moeilijk. Het lukte Grol echter niet de nul te behouden, mede door een aantal penalty´s tegen. Bij rust stond het 16-5 in het voordeel van Grol.

Grol begon de tweede helft stroef en zag FBC wat meer terug in de wedstrijd komen. Beide teams werkten hard, maar na tien minuten in de tweede helft kreeg Grol de smaak weer te pakken. Van beide kanten werd er veel gescoord maar Grol behield haar voorsprong waardoor de 2 punten in Groenlo bleven. Eindstand 27-14. Een sportieve wedstrijd die ook uitstekend werd geleid.

De volgende wedstrijd is op 5 november, dan spelen de dames van Grol uit tegen Groessen.