23 april 2024
Home » Sport » Wedstrijdverslagen HV Grol Grol Dames 3

Wedstrijdverslagen HV Grol Grol Dames 3

232

GROENLO – Afgelopen zaterdag moest Dames 3 tegen Vios. Een team dat al jaren samen speelt en dus een altijd lastige tegenstander.

De eerste helft had Dames 3 het zwaar. Na een slordig begin liep Grol achter de feiten aan. De kansen waren er wel, maar werden weinig benut, mede door paal en lat. Even leek Grol terug in de wedstrijd te komen na snel spel en goede break-outs, maar zag Vios toch weer uitlopen. De eerste helft eindigde in 4-7.

De tweede helft leek veel op de eerste. Grol vocht voor wat het waard was en leek terug te komen in de wedstrijd. Dit was echter van korte duur, want Vios scoorde in korte tijd drie keer achter elkaar, waarmee de wedstrijd beslist was. Eindstand was uiteindelijk 8-11.

De dames van Grol 3 weten dat het in de afwerking beter zal moeten en gaan er volgende week tegen FBC/OBW dames 2 alles aan doen om de punten mee te nemen naar Groenlo.