Wedstrijdverslagen HV GROL


Bestel een leuke puzzel met de foto van het Grols kanon.

– 30 stukjes. 26x18cm, materiaal: glanzend hardboard
– 96 stukjes. 36x25cm, materiaal: glanzend hardboard
– 500 stukjes. 54x40cm, materiaal: karton

UGHV B1- HV Grol B2

GROENLO – Op zondag 11 december stonden de meiden van de B2 van HV Grol klaar om hun wedstrijd tegen UGHV te spelen in Ulft. Het zou een spannende wedstrijd worden, want de vorige wedstrijd tegen UGHV was de stand geëindigd in 12-12, gelijk dus. Na de begroeting begon Grol met bal-uit. De eerste paar minuten ging het gelijk op, maar na de 2-1 voor UGHV kregen ze een voorsprong. En die voorsprong was helaas niet meer in te halen voor Grol. Grol had nog wel een paar super mooie goals van o.a. de midden-opbouw (Vera Gelinck) en de rechteropbouw (Evie Pastoors). Helaas zat de eerste 7-meterworp van Grol niet, maar de tweede wel. Het hele team kreeg weer moet, maar helaas is de stand geëindigd in 18-6 voor UGHV. Het team van Grol wil Nikki Sloots en Evie Pastoors van de C1 bedanken voor het invallen en hun inzet. Op zondag 20 december om 10.45 uur speelt de B2 van Grol thuis bij sportpark Den Elshof tegen Loo, wij hopen dat u ons komt aanmoedigen.

HV Grol A1 speelt na een spannende pot gelijk tegen de nummer 2
Afgelopen zondag stond er een spannende wedstrijd op het programma tegen Minerva, de nummer 2. In het begin moesten de meiden van Grol even inkomen en stonden ze al snel met 0-2 achter. In de aanval was Grol nog erg statisch, maar toen zij eenmaal doorhadden hoe het moest kregen zij de smaak te pakken. Daphne Roorda en Kirsten Groot Zevert maakten de eerste 2 doelpunten namens Grol en daardoor werd de score teruggebracht naar 2-2. Hierna ging het gelijk op. Doordat Grol goed begon te bewegen kwamen er veel gaten in de verdediging van Minerva. Deze werden goed benut door o.a. Pien Pasman en Ruth Hulshof. Met goede reddingen van onze keepster Annick Dijk en een mooie break van Merle ter Bogt kwam Grol op een kleine voorsprong. Dit zorgde voor een ruststand van 12-11 in het voordeel van Grol. In de rust kreeg Grol goede aanwijzingen van hun coach Inge Klein Gunnewiek. In de tweede helft ging het nog steeds gelijk op. Grol maakte goed gebruik van de gaten in de verdediging van Minerva waardoor zij de voorsprong konden uitbouwen naar 14-13. Daarna maakten de meiden van Grol een aantal fouten en hier wist Minerva goed gebruik van te maken en kwamen zij voor te staan. Door een mooi doelpunt van Marije Kok vanaf de linker opbouw en een 7 meter die Kirsten Groot Zevert benutte werd het gelijk, 16-16. Dit is uiteindelijk ook de eindstand geworden. A.s. zondag 20 december spelen de meiden van de A1 om 15.45 uur in Zieuwent tegen Pacelli A1, de nummer 3. Wederom zal dit een spannende wedstrijd worden dus hopelijk komt u ons aanmoedigen!

HV Duiven dames 1 – HV Grol dames 1
Afgelopen zaterdagavond moesten de dames van Grol uit naar Duiven. Dit beloofde een spannende wedstrijd te worden, want Duiven stond onder Grol met slechts 1 punt minder. Grol begon niet sterk aan de eerste helft. Door statisch spel van de dames en de bewegelijkheid van Duiven kwamen laatstgenoemde op voorsprong. Toch lieten de dames van Grol de moed niet in de schoenen zakken en probeerden ze met de score bij te blijven. Ruststand 13-9 in het voordeel van Duiven. De tweede helft begon Grol veel beweeglijker, hier hebben de dames veel doelpunten uit weten te halen. Toch wist Duiven ook goed door de verdediging te komen. Grol kon nog terugkomen tot 15-15 maar helaas kwam Duiven weer op voorsprong en hielden zij dit vast. De eindstand was uiteindelijk 28-24. A.s. zaterdag 19 december spelen de dames van Grol thuis om 20.10 uur tegen E&A. Hopelijk kunnen we rekenen op uw aanmoediging.