Home » Varsseveld » Avond 3-daagse voor motorrijders

VARSSEVELD – De toerafdeling van motorclub VAMAC uit Varsseveld organiseert op woensdag 29 juni, donderdag 30 juni en vrijdag 1 juli een avond 3-daagse. Dit zijn ‘open ritten’, dus iedereen die zin heeft om een mooie toerrit op de motor te rijden, is van harte welkom.

De ritten van de 3-daagse zijn ieder ongeveer 100 kilometer lang. De routes gaan over kleine en grotere wegen door de Achterhoek en de Duitse grensstreek en zijn beschikbaar voor Garmin navigatieapparatuur. Zelf geen navigatie? Geen probleem, want om 18.00 en 19.00 uur staat een voorrijder klaar, die de motorrijders langs de mooie route gidst. Deelnemers zijn niet verplicht om alle avonden te rijden; één avond rijden mag ook.

De kosten zijn 6 euro en starten kan tussen 17.30 en 19.30 uur vanaf het VAMAC Motohome op het industrieterrein De Hofskamp (100 tot 200) te Varsseveld. Het adres is Gesinkkampstraat 23, 7051 HR Varsseveld. Neem voor de zekerheid paspoort en groene kaart mee. Deze rit telt mee voor de KNMV en LOOT-toercompetitie. Meer informatie over de toerafdeling is te vinden op www.vamac.nl, onderdeel Toer.

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen