21 april 2024
Home » Westendorp » “Tolerantie op vakantie” door Toneelvereniging Minerva

“Tolerantie op vakantie” door Toneelvereniging Minerva

291

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

WESTENDORP — Toneelvereniging Minerva neemt het publiek mee op een humoristische reis met het toneelstuk “Tolerantie op vakantie”, dat op zaterdag 13 april om 19.30 uur en op zondag 14 april om 14.00 uur in Kulturhus De Vos in Westendorp wordt opgevoerd. Deze voorstelling belicht de perikelen van een familie die hun relatie probeert te redden met een vakantie naar Ameland, alleen om te ontdekken dat hun accommodatie verre van ideaal is.

De familie Jansen, die hoopte op een idyllische vakantie, komt terecht in een appartement dat rechtstreeks uit de jaren zeventig lijkt te komen, dankzij de goedkope en achterhaalde aanpak van de eigenaar, Harold. De situatie verslechtert door de inzet van een onhandige klusjesman, Bart Pieters, en een dove schoonmaakster die meer problemen lijkt te veroorzaken dan op te lossen. Wat begint als een poging om hun huwelijk te redden, verandert snel in een komische nachtmerrie.

Het stuk is geschreven door Tamara te Brinke-Frieling, een actief lid van Toneelvereniging Minerva, en markeert de deelname van twee nieuwe acteurs die hun debuut maken op het podium. Het toneelstuk belooft niet alleen veel lachmomenten maar ook een spiegel voor te houden over de uitdagingen van samenleven en communiceren.

Kaartverkoop en Participatie

Kaarten voor “Tolerantie op vakantie” zijn beschikbaar voor €10 voor volwassenen en €5 voor jeugd tot en met 12 jaar, en kunnen besteld worden via toneelverenigingminerva.eventgoose.com. Toneelvereniging Minerva nodigt ook iedereen die interesse heeft in toneelspel uit om zich aan te melden en deel uit te maken van hun levendige gemeenschap.

Voor meer informatie en updates kunt u Toneelvereniging Minerva volgen op Facebook.

Bron(nen) & Afbeelding(en)