20 mei 2024
Home » Zieuwent » Koningsdag Zieuwent 2024

ZIEUWENT – Op Koningsdag viert Zieuwent feest met activiteiten voor jong en oud. De organisatoren, Oranje Podium en Rommelmarkt Zieuwent, bundelen hun krachten om een naadloze aaneenschakeling van evenementen te bieden.

De dag start traditioneel met de populaire rommelmarkt en kleedjesverkoop in de tuin van Het Witte Paard, waar vooral de jongeren hun handelsgeest kunnen tonen door speelgoed en oude schatten aan te bieden aan bezoekers. Dit evenement vindt plaats van 14.30 tot 16.30 uur.

Een nieuwe toevoeging dit jaar is de Special Cars & Oldtimers Tourrit en Show, georganiseerd door het Oranje Podium. Autoliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij deze showcase van bijzondere auto’s en brommers, gehouden op de parkeerplaats van de kerk naast Het Witte Paard.

Muzikaal entertainment is ook volop aanwezig. Het duo YATS betreedt het buitenpodium van 14.30 tot 16.00 uur met een divers repertoire dat bezoekers van alle leeftijden zal aanspreken. Vanaf 16.00 tot 20.00 uur nemen de lokale bands Offline, Less is more, en SJAM het binnenpodium over, waar zij een mix van klassieke en hedendaagse hits ten gehore zullen brengen.

Meer informatie: Oranjepodium.nl


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!