21 mei 2024
Home » Achterhoek » ‘Nacht van de Nacht’ evenement komt naar Oost Gelre

‘Nacht van de Nacht’ evenement komt naar Oost Gelre

2322

ZIEUWENT – Op 28 oktober zal de jaarlijkse Nacht van de Nacht plaatsvinden, een initiatief van de Natuur en Milieufederaties. Door heel Nederland zullen evenementen in het duister worden georganiseerd. Dit jaar wordt er voor het eerst ook een evenement gehost in Oost Gelre.

De broers Huub en Martin Hummelink hebben de handen ineengeslagen om in Oost Gelre deze speciale avond te organiseren. Dit doen zij in samenwerking met Stichting Fratsen en met steun van de Klimaatburgemeesters. De exacte aard van de samenwerking tussen de broers en de gemeente is op dit moment nog onbekend. Echter, het hoofddoel van Huub en Martin is om zowel bedrijven, de gemeente als inwoners te motiveren om de lichten zoveel mogelijk te dimmen tijdens de Nacht van de Nacht, met inachtneming van de veiligheid.

Bovendien zal er een speciaal evenement georganiseerd worden op Minicamping De Appelboom, gelegen in het buitengebied van Oost Gelre. Deze locatie, waar het donker van nature overheerst, is gekozen door Stichting Fratsen. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om op 28 oktober tussen 20.00 en 22.00 uur deel te nemen op het adres: Ottersweg 2, 7136 KR Zieuwent.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!