Het GHV wedstrijdseizoen staat voor de deur!

Deel dit bericht

GROENLO – De temperatuur komt nauwelijks meer in de buurt van de nul graden, het zonnetje schijnt geregeld en de watertemperatuur kruipt omhoog. Redenen genoeg om de hengel weer uit de schuur te pakken en de waterkant op te zoeken. Het is dus ook weer tijd om je op te geven voor een van onze competities (IJsselCup en/ of de Grachtencompetitie).

IJsselCup:
Over een enkele dagen week vindt de eerste competitiewedstrijd, om IJsselCup, van 2018 plaats. De eerste wedstrijd wordt gevist aan de Bakerwaardseweg te Baak. Afgelopen weekenden is er door diverse deelnemers al “geoefend”, met wisselende resultaten. De eerste wedstrijd wordt gevist op zondag 22 april. Er wordt om 06:30 uur geloot (aan de waterkant) en er zal gevist gaan worden van 07:30 uur tot 12:00 uur.
Reeds 14 liefhebbers van het vissen op stromend water hebben zich opgeven (twee meer dan afgelopen seizoen, maar dat is ook niet zo vreemd aangezien er nog steeds goede vangsten mogelijk zijn aan de IJssel),

Ook meedoen, opgeven voor de IJsselCup kan nog tot en met 20 april en alleen via IJsselCup@visseningroenlo.nl.

Grachtencompetitie:
Een week later, 29 april,  is het de beurt aan de liefhebbers van het vissen aan onze mooie stadsgracht. In tegenstelling tot de IJsselCup blijven de inschrijvingen achter, maar het mooie weer zal de potentiële deelnemers alsnog doen besluiten om zich op te geven. Het beloofd, net als afgelopen jaren, wederom erg spannend te worden en we hoeven er niet raar van op te kijken dat de Grachtencompetitie op de laatste wedstrijddag wordt beslist. De eerste wedstrijd wordt gevist op zondag 29 april. Verzamelen op de parkeerplaats bij de EMTÉ waar om 07:00 uur geloot gaat worden.

Wil je ook meedoen, opgeven voor de grachtencompetitie kan nog tot en met 27 april en alleen via Grachtencompetitie@visseningroenlo.nl.

Voor meer informatie over locatie, tijdstippen en wedstrijddata zie www.visseningroenlo.nl

    Advertenties
    Deel dit bericht


    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.