Home » Winterswijk » Voorstelling ‘Ziza wil geen Ninja zijn’ in bieb

Voorstelling ‘Ziza wil geen Ninja zijn’ in bieb

1120

WINTERSWIJK – Op zondag 26 mei aanstaande (14.00 uur) is Katiuscia Principato weer te gast in de Bibliotheek Winterswijk. In het kader van het zondagprogramma ‘Zooo! In de bieb! speelt ze de voorstelling ‘Ziza wil geen Ninja zijn’ (4+). Entree is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk: www.oostachterhoek.nl/zooo of in de bibliotheek.

Katiuscia Principato is zangeres, speler en theatermaker. Ze weet kinderen te boeien en te betrekken in haar muzikale en kleurrijke voorstellingen. Vol enthousiasme en humor neemt ze de kinderen mee in het verhaal en is de voorstelling een feest voor elk kind!
Katiuscia maakt een muzikale voorstelling van het boek ‘Ziza wil geen ninja zijn’, geschreven door Marjet Huiberts en met prachtige kleurrijke illustraties van Coen Hamelink.

De hele familie van Ziza is ninja. Zijn ouders en zijn grote zus Xa zijn ninja. Zelfs De tweeling Yin en Yan zijn het al bijna. Ziza zal ook ninja worden, maar wil hij dat wel? Wat als hij helemaal niet wil vechten, maar veel liever beweegt en muziek maakt? Ziza wil helemaal geen ninja zijn! Maar dan ligt er een driekoppig monster op de loer… Een voorstelling over niet worden wat een ander wil, maar precies dat waar jij blij van wordt.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Midzomerwandeling in Groenlo

Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.