20 mei 2024
Home » Achterhoek » Excelsiors Boekenhal keert terug in Winterswijk

WINTERSWIJK – Muziekvereniging Excelsior organiseert op zaterdag 21 oktober een nieuwe editie van Excelsiors Boekenhal in MFA Pelkpark. Er zijn diverse genres aan boeken beschikbaar, die recentelijk zijn ingezameld.

De vorige edities van dit evenement trokken veel bezoekers, die op zoek waren naar verschillende soorten boeken. Deze editie biedt een breed scala van romans en thrillers tot themaboeken over diverse onderwerpen. Voor de jongere bezoekers is er een apart gedeelte met kinderboeken, variërend van prentenboeken tot boeken voor tieners.

Tijdens het evenement kunnen bezoekers boeken kopen tegen lage prijzen, met een maximum van €3,50 per boek. Er zijn ook speciale aanbiedingen, zoals een tas vol kinderboeken voor €5,- en volwassen romans voor €1,- per stuk of zes voor €5,-. Betalen met pin is mogelijk.

De opbrengst van de boekenverkoop wordt gebruikt om de muziekbibliotheek van Excelsior uit te breiden, wat de vereniging in staat stelt om in de toekomst nieuwe concerten te organiseren.

Muziekvereniging Excelsior nodigt ook mensen uit die boeken willen doneren. Grote hoeveelheden kunnen opgehaald worden. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Willie Schurink via oudpapier@excelsior-winterswijk.nl. Donaties kunnen ook afgeleverd worden op de Narcisstraat 2 in Winterswijk.

Het evenement start om 10.00 uur op 21 oktober in MFA PelkPark, Hakkelerkampstraat 55, Winterswijk, en loopt tot 15.00 uur.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!