Home » Baak » DOG Baak turnt naar succes in meerkampfinale

DOG Baak turnt naar succes in meerkampfinale

994

BAAK – Afgelopen zaterdag, 25 mei, reisden maar liefst 12 meiden van turnvereniging DOG Baak af naar de turnhal in Winterswijk voor de meerkampfinale. Tijdens deze wedstrijd werden de punten van alle toestellen opgeteld, wat voor de nodige gezonde spanning zorgde. De meiden kunnen trots terugkijken op hun prestaties.

In de categorie niveau 7 middenbouw behaalde Babet de 17e plaats en Isa de 9e plaats. Bij Jeugd supplement G wisten Minke, Lise, Jitske, Lot, Elize en Noa mooie resultaten neer te zetten. Minke werd 27e, Lise 20e, Jitske 17e, Lot 13e, Elize 8e en Noa schitterde met een bronzen medaille.

Bij supplement junior F eindigde Kim op de 22e plaats en Bente op de 14e plaats. Silke wist in junior supplement H een knappe 8e plaats te bemachtigen. Dewi kwam net niet op het podium in supplement junior G en eindigde op een mooie 4e plaats.

Knap gedaan meiden! Volgende week sluiten ze het wedstrijdseizoen af met de toestelkampioenschappen in Didam. We wensen jullie allemaal veel succes.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Midzomerwandeling in Groenlo

Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.