21 april 2024
Home » Baak » Topmaand voor turnsters DOG Baak

Topmaand voor turnsters DOG Baak

291

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

BAAK – De maand maart was een zeer succesvolle maand voor de turnsters van gymvereniging DOG Baak. Zaterdag 2, 9 en 23 maart turnden de meiden van de turnplusgroep en de selectiegroep hun laatste voorrondes. Er werden veel finale plekken en medailles binnengehaald.

Bijna alle teams sleepten een teammedaille binnen. Zelfs drie teams kregen een extra medaille, omdat zij seizoenskampioen werden in de middenbouw niveau 7 en 5. Ook individueel werd er heel goed gescoord door de bovenbouw-turnsters. Bente, Suus en Jitske behaalden een gouden medaille.

Finales
Zaterdag 20 april is voor de middenbouwturnsters niveau 5 en 6 de meerkampfinale en voor de bovenbouwturnsters de teamfinale. We wensen Lise, Lot, Nova, Noa, Suus, Minke, Jitske, Dewi, Emme, Elize, Marit, Evi, Saar, Sofie, Linge, Lize en Suus veel succes toe.

Zaterdag 25 mei is er voor de middenbouw niveau 7 en bovenbouw nog een meerkampfinale. Een week later zijn de toestelkampioenschappen.

Bron(nen) & Afbeelding(en)