27 april 2024
Home » Groenlo » Grol JO10-1 Kampioen!

GROENLO – Afgelopen zaterdag speelde Grol JO10-1 uit tegen RKZVC JO10-1 in Zieuwent. Beide teams hadden de kans om bij winst kampioen te worden. Het ontpopte zich tot een superspannende wedstrijd. RKZVC nam de leiding met 1-0, maar nog voor de rust slaagde Grol erin tweemaal het net te vinden.

De tweede helft begon zoals de eerste eindigde: twee aan elkaar gewaagde teams, met Grol die op voetbalgebied net iets sterker leek. Uiteindelijk werd het 2-4, waarbij Grol flink moest werken om de voorsprong te behouden. De uitstekend fluitende scheidsrechter maakte een einde aan de wedstrijd, waarmee Grol JO10-1 zich kampioen mocht noemen. Een moment van grootse vreugde volgde: de spelers vielen elkaar in de armen, vierend als een ware teamprestatie.

Na de penalty’s ontvingen de jongens felicitaties van de RKZVC-spelers en de meegereisde supporters. De ouders trakteerden de jongens op een bal en wat lekkers, en de leiders op een geurtje. Na een verfrissende douche keerden ze terug naar de sportkantine, waar ze door de ouders en kampioensmuziek feestelijk werden onthaald. De dag werd afgesloten met patat en ranja, een waardige afsluiting van een prachtige voetbalochtend. Grol JO10-1, de kampioenen!