Taptoe in Borculo


BORCULO – Op zaterdag 18 juni 2016 vindt de 17e Taptoe in Borculo plaats, die wordt georganiseerd door de St. voor Cultuur, Sport en Spel. De taptoe zal, na de zeer goede ervaringen van de laatste twee jaren, weer plaatsvinden op het hoofdveld van Voetbalvereniging Reünie aan de Haarloseweg 13 te Borculo, met een gedeeltelijk overdekte tribune. De begintijd is om 14.30 uur tot ongeveer 17.00 uur.

Dit jaar zal de taptoe plaatsvinden op de derde zaterdag van juni, zodat de culturele activiteiten in Borculo verdeeld worden en er zowel het derde als het vierde weekeinde van juni van alles in het centrum van Borculo te beleven is. De organisatie is zeer verheugd dat dit jaar het Drum & Bugle Corps Jubal uit Dordrecht een optreden zal verzorging in Borculo, in het jaar dat het korps maar liefst 105 jaar bestaat.

Naast Jubal, treden ook de Showband Rheden en Brandweerharmonie uit Bilthoven op. Vrijwilligers van het Brandweermuseum in Borculo zullen daarbij nadrukkelijk aanwezig zijn. Vanuit de regio wordt een optreden verzorgd voor het Advendo Percussion Ensemble uit Nijverdal, die o.a. de show ‘Priceless’ zal brengen, waarmee ze eerder dit jaar eerste zijn geworden in hun klasse.

De voorverkoop van entreekaarten voor de Taptoe start op zaterdag 14 mei 2016, bij TIB/VVV Borculo aan de Hofstraat 5 en bij Tabak en Wijn en Zo aan de Veemarkt 4 in Borculo.
De kosten bedragen voor volwassenen € 12,= per persoon in de voorverkoop en € 15,= aan de kassa op 18 juni a.s.; kinderen tot 12 jaar mogen voor half geld naar de taptoe, mits onder begeleiding van een volwassene.