Home » Braamt » Kerst Theater bij het Charles Dickens Museum in Braamt

Kerst Theater bij het Charles Dickens Museum in Braamt

930

BRAAMT – Het Charles Dickens Museum presenteert op 9 en 10 december een poppentheatervoorstelling van ‘A Christmas Carol’. Het evenement, dat start om 13.00 uur, omvat levensgrote poppen bediend door de poppenspelers van Het Land van Jan Klaassen, die het verhaal van Scrooge uitbeelden.

Poppentheater Viert 73-jarig Bestaan
Het Land van Jan Klaassen, dat zowel in Nederland als internationaal optreedt, markeert dit jaar zijn 73-jarig bestaan. Deze ervaring wordt getoond tijdens de kerstvoorstelling van ‘A Christmas Carol’.

Historische Meesterwerken en Gereconstrueerde Kamers
Het museum biedt ook gereconstrueerde kamers waarin de verhalen van Charles Dickens zijn uitgebeeld. Bezoekers kunnen de personages en de sfeer van de industriële revolutie ervaren.

Culinaire Opties in het Museumrestaurant
Het museumrestaurant biedt diverse culinaire opties, waaronder koffie, thee, warme chocolademelk met appeltaart, en glühwein.

Bezoekers Welkom voor Kerstevenement
Het museum nodigt het publiek uit om het evenement bij te wonen, waarbij elementen van het Victoriaanse tijdperk en kersttradities worden samengebracht. Het evenement is bedoeld voor een breed publiek van alle leeftijden.

Het Land van Jan Klaassen
Gildeweg 6
7047 AR Braamt
0314-684777
www.janklaassen.nl

Bron(nen) & Afbeelding(en)