20 mei 2024
Home » Bredevoort » Anton Goudsmit & Mozes Rosenberg – Gipsy Jazz 2.0 in de Koppelkerk

Anton Goudsmit & Mozes Rosenberg – Gipsy Jazz 2.0 in de Koppelkerk

299

BREDEVOORT – Op zaterdagavond 20 april zetten deze twee Nederlandse topmusici Moses Rosenberg en Anton Goudsmit een spetterend optreden neer. De afgelopen decennia hebben ze als duo verbluffend goede optredens neer gezet over de hele wereld. De eigenzinnige gitarist Mozes Rosenberg is uitgegroeid tot een van de grote virtuozen in de Europese gypsy jazz traditie en de energieke Anton Goudsmit duikt overal op dankzij zijn creatieve en uitbundige aanpak.

Het voelt voor beide musici alsof ze altijd al samen hebben gespeeld. Hun samenspel loopt als een goed geoliede machine en wanneer de boel saai dreigt te worden weten ze altijd wel een verrassende wending te geven aan hun muziek. Eigen werk, gypsy- en jazz Standards, de blues, prachtige ballades en zo’n beetje alle muziekstijlen die zij leuk vinden, smelten samen in de elektrische gitaar van Anton en de akoestische gitaar van Mozes.

Dat niet een optreden hetzelfde zal zijn is voor deze twee improvisatoren een vanzelfsprekende ‘must’ en hun optredens zijn dan ook altijd doordrenkt met een verfrissende dosis speelplezier.

Anton en Mozes zijn allebei op hun eigen manier buitengewoon virtuoos en ze dagen elkaar dan ook graag uit maar verwacht geen oeverloos gepriegel en spierballenvertoon. Hun spel is frivool, gewaagd, afwisselend en blijft spannend tot de laatste noot. Reserveer je plek tijdig!

Praktische informatie
Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, Bredevoort
Datum: zaterdag 20 april 2024
Aanvang: 20:30-22:30 (deur open 20:00)
Entree: €15,- prijs vvk (excl. servicekosten), €18,- prijs aan de deur
Aanmelden: www.koppelkerk.nl/agenda

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!