20 mei 2024
Home » Bredevoort » Nieuwe Fietstocht Beschikbaar bij VVV Bredevoort

Nieuwe Fietstocht Beschikbaar bij VVV Bredevoort

239

BREDEVOORT – Vanaf dinsdag 7 mei 2024 kunnen liefhebbers bij VVV Bredevoort een nieuwe fietsroute beginnen. De route voert door het pittoreske Aaltense Goor, bekend om zijn adembenemende natuur en unieke doorkijkjes. Vorig jaar werd een alternatieve route gebruikt vanwege ecologische verstoring door vandalisme. Dit jaar hebben hevige regenval en overstromingen ons opnieuw gedwongen een aangepaste route langs het Goor uit te zetten, die iets korter is dan gebruikelijk.

Deelnemers hebben de optie om de originele of de verkorte route te kiezen, afhankelijk van de weersomstandigheden en persoonlijke inschatting van de situatie. Beide routes zijn voorzien van de benodigde aanwijzingen. Nieuwe fietsknooppunten zijn toegevoegd, hoewel deze nog niet op de fietskaarten staan aangegeven.

Start- en eindpunt van de fietstocht is traditioneel bij het VVV in Bredevoort, Markt 8. De kosten voor een routeboekje bedragen € 2,50.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VVV Bredevoort via telefoonnummer 0543-452380 of per e-mail op vvvbredevoort@gmail.com.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!