Home » Bredevoort » Rondleidingen door het stadje Bredevoort

Stadsgidsen | Foto: PR

BREDEVOORT – Vanaf april tot en met oktober kunt u elke dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag om 14.00 uur genieten van verschillende rondleidingen door het mooie stadje Bredevoort.

Op dinsdag neemt een historische stadsgids u mee op een fascinerende ontdekkingstocht door Bredevoort en vertelt u alles over de rijke geschiedenis van deze Achterhoeks stad. Op woensdag krijgt u de kans om kennis te maken met Hendrickje Stoffels, de muze van Rembrandt, die vertelt over haar leven in Bredevoort en Amsterdam. Op donderdag kunt u mee terug in de tijd met Prins Maurits van Nassau, die u meeneemt naar de sfeer uit de Tachtig Jarige Oorlog.

Naast deze vaste rondleidingen zijn er ook op afspraak rondleidingen mogelijk met een literaire gids. Deze gids neemt u mee op een inspirerende wandeling door Bredevoort en vertelt u alles over de vele literaire hoogtepunten die de stad heeft voortgebracht.

Voor meer informatie over deze rondleidingen kunt u contact opnemen met VVV Bredevoort, gevestigd aan de Markt 8, telefoonnummer 0543 – 452380.

Bron(nen) & Afbeelding(en)