Sportinstuif voor basisschoolkinderen in meivakantie

Deel dit bericht

BRONCKHORST – In de meivakantie organiseren de combinatiefunctionarissen van de gemeente een sportinstuif in de vijf grote kernen van Bronckhorst. Kinderen van groep 3 t/m 8 mogen gratis meedoen. Een mooie gelegenheid om lekker buiten te bewegen en nieuwe sporten te ontdekken. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen aan voetbal, handbal, volleybal en andere sporten uit de omgeving.

Aanmelden
De sportinstuif is op iedere locatie op van 10:00 tot 13:30 uur. De inloop is vanaf 9:30 uur. Kinderen melden zich aan voor de hele ochtend en wij zorgen dat ze aan alle sporten kunnen meedoen. Deelname is gratis en voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd. We verwachten de kinderen in hun sportkleding. In het schema leest u wanneer de sportinstuif bij u in de buurt is. Aanmelden kan tot uiterlijk twee dagen voor aanvang van de gekozen locatie aan via www.bronckhorst.nl/jeugdactiviteit.

Omgeving Datum Locatie
Hengelo 6 mei Sportpark ’t Elderink
Hummelo 10 mei HC’03 Drempt
Steenderen 3 mei S.V. Basteom
Vorden 4 mei VV Vorden
Zelhem 7 mei ZZC’20 Zelhem (Sportpark Pluimerskamp)

Meer info
Onze combinatiefunctionarissen worden bij deze sportinstuif bijgestaan door drie stagiaires van de opleiding Sport & Bewegen van het Graafschap College. Voor vragen kunt u bij hen terecht via organisatie.sportinstuifgb@gmail.com.