Helma van Loon ontvangt eerste nummer Zomer in de Achterhoek

DOETINCHEM – Op donderdag 13 juni neemt Helma van Loon, predikant / pionier bij de Protestantse Gemeente Doetinchem, het eerste exemplaar in ontvangst van het magazine Zomer in de Achterhoek. Deze aanbieding vindt plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Hofkerk te Doetinchem, Hofstraat 34. Ina Veldhuizen, predikant van de Protestantse Gemeente Doetinchem, laat de aanwezigen kennismaken met het kerkelijk leven in deze plaats. De avond begint om 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis, koffie vanaf 19.45 uur.

Dit jaar verschijnt de Zomer in de Achterhoek voor de eerste keer. Een kleurrijk magazine dat in de zomerperiode door plaatselijke kerken wordt verspreid onder de vakantiegangers in de Achterhoek. Het blad biedt toeristische informatie, aanvangstijden van kerkdiensten, boeiende interviews en een mix van columns en verhalen. Zomer in de Achterhoek wordt verspreid door kerken in o.a. Barchem, Doetinchem, Etten, Terborg, Ulft, Halle, Harfsen, Hengelo Gld, Laren, Lochem, Winterswijk, Zieuwent en Zutphen.

Vakantiepastor
Ook biedt Zomer in de Achterhoek een service: de Vakantiepastor. Toeristen die behoefte hebben aan een luisterend oor kunnen in de maanden juni t/m augustus mailen of bellen met de Vakantiepastor. Telefoontjes en mailtjes worden altijd beantwoord en er zijn zo nodig professionele hulpverleners beschikbaar. De Vakantiepastor is bereikbaar via vakantiepastor@gmail.com of 06 – 166 847 26.

Voor meer informatie: Wim den Braber (06-15908564) en www.zomerindeachterhoek.nlBron: Streekgids.nl
Foto: PR


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.