Prijsuitreiking loterij Collegiaal tegen Kanker

DOETINCHEM – Dinsdag 21 juni 2016 vond om 17.00 uur de prijsuitreiking plaats van de loterij van Collegiaal tegen Kanker bij de Pedaleur in Doetinchem. De opbrengst van de loterij bedraagt €7.300,- en komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding. De prijzen zijn uitgereikt door Rob van der Wal, Wielerhuis De Pedaleur/Specialized partner, Bert Ruesink, Autobedrijf Ruesink en Tom van Thiel, SportmedX/Collegiaal tegen Kanker. Deze personen/bedrijven hebben samen de loterij voor het goede doel opgezet.

Om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker organiseerde Collegiaal tegen Kanker een loterij in samenwerking met Specialized, de Pedaleur en Autobedrijven Ruesink, met als hoofdprijs een racefiets t.w.v. €2.950,-. De prijswinnaars werden op 1 juni jl. bekendgemaakt door de burgemeester van Berkelland Joost van Oostrum. Dinsdag 21 juni om 17.00 uur vond de feestelijke prijsuitreiking plaats bij de Pedaleur in Doetinchem.

1e prijs, een Specialized fiets ter waarde van 2950 euro voor Olivier Brugman

2e prijs, een cheque van Wielerhuis De Pedaleur ter waarde van 500 euro voor Rolande Kuenen (op de foto is de cheque aangenomen door Sybyl de Jong in naam van Rolande Kuenen)

3e prijs, een cheque van Wielerhuis De Pedaleur ter waarde van 250 euro voor Lex Weisscher

Collegiaal tegen Kanker
Collegiaal tegen Kanker is een initiatief van SportmedX en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB). Dit initiatief ontstond nadat kanker werd vastgesteld bij een collega en beide organisaties haar strijd tegen kanker van dichtbij meemaken. Via Collegiaal tegen Kanker is geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding, o.a. door met een aantal fietsteams deel te nemen aan de Alpe d’HuZes. Daarnaast heeft SportmedX samen met het SKB de medische begeleiding van alle 4.700 deelnemers aan de Alpe d’HuZes 2016 verzorgd.