Seesing Personeel eerste sponsor Doetinchemse Sportverkiezing

Op maandag 29 januari wordt voor de eerste keer de Doetinchemse Sportverkiezing georganiseerd in Schouwburg Amphion. Seesing personeel is het eerste bedrijf dat haar naam aan dit evenement verbindt.

Met Seesing Personeel heeft de organisatie een mooie sponsor gevonden die haar naam zal verbinden aan twee prijzen. De categorieën Sporttalent en Aangepast sporter heten vanaf heden Seesing Personeel Sporttalent en Seesing Personeel Aangepast sporter.

Tijdens de Doetinchemse Sportverkiezing worden sporters, vrijwilligers en initiatieven beloond voor hun geleverde prestaties in het afgelopen jaar. Deze avond moet een feest worden voor de sporters en sportvrijwilligers, ondersteund door diverse demonstraties. Het is een evenement waar topsport en breedtesport samen komen en die voor iedereen toegankelijk is.

De organisatie van de Doetinchemse Sportverkiezing is blij met de samenwerking met Seesing Personeel: ‘Seesing Personeel is een enthousiaste en maatschappelijk betrokken organisatie die sport en bewegen erg belangrijk vinden. Dit komt terug in de betrokkenheid bij meerdere sportverenigingen en evenementen in hun werkgebied, de Achterhoek. Wij zijn blij dat zij ook dit evenement willen ondersteunen.’

Meer informatie over de Doetinchemse Sportverkiezing, inclusief de genomineerden is te vinden op www.doetinchemsport.nl.