Home » Archief » Jubileumconcert Eibergs Mannenkoor: 90 Jaar

Jubileumconcert Eibergs Mannenkoor: 90 Jaar

965

EIBERGEN – Het Eibergs Mannenkoor, dat dit jaar zijn 90-jarig bestaan viert, staat op het punt om het hoogtepunt van zijn jubileumjaar te bereiken. Op 25 november 2023 zal in theater ‘t Spieker een groots jubileumconcert plaatsvinden.

Het Eibergs Mannenkoor, met 90 jaar muzikaal erfgoed achter de rug, zal dit jubileumjaar afsluiten met een grandioos concert. Voor deze speciale gelegenheid zullen de mannenkoren van Eibergen en Varsseveld samensmelten tot één koor, met maar liefst zeventig zangers op het podium. Samen hebben ze een uitdagend programma voorbereid dat een verscheidenheid aan muziekstijlen, talen en tijden omvat. Het repertoire omvat niet alleen (licht) klassieke muziek, maar ook musical- en filmmuziek.

Het concert wordt verrijkt met instrumentale klanken van diverse musici, waardoor het publiek kan genieten van verrassende muzikale effecten. Onder leiding van dirigent Wim Ruessink, met pianobegeleiding en regionale solisten Mathanja Cornelissen (Sopraan) en Edgar Bloem (tenor), belooft dit concert een unieke ervaring te worden.

Na het concert is er gelegenheid voor een Meet en Greet in de foyer, waar u kunt napraten met de musici, koorleden en dirigent, terwijl u geniet van een drankje.

Kaarten voor dit bijzondere jubileumconcert zijn verkrijgbaar via de websites van theater ‘t Spieker, Eibergsmannenkoor.nl, of bij de koorleden zelf.

Het Eibergs Mannenkoor kijkt ernaar uit u te verwelkomen voor een avond vol muzikaal plezier op deze bijzondere jubileumviering.

Bron(nen) & Afbeelding(en)