Home » Sport » Paardensport » Micky Morssinkhof neemt deel aan Jumping de Achterhoek

Micky Morssinkhof neemt deel aan Jumping de Achterhoek

1390

VRAGENDER – Het jaarlijkse internationale concours, Jumping de Achterhoek, staat voor de deur en Micky Morssinkhof, een bekende naam in de paardensport, bereidt zich voor op haar deelname aan het evenement. Het paardensportcentrum Lichtenvoorde, waar Morssinkhof haar stal beheert, is druk bezig met de voorbereidingen voor dit prestigieuze evenement.

Honderden ruiters en paarden vanuit verschillende landen zullen deelnemen aan Jumping de Achterhoek, dat twee weken beslaat. Het jeugdweekend, dat plaatsvindt van 23 tot en met 26 november, is gereserveerd voor ruiters tot 25 jaar. Het tweede grote springweekend, van 29 november tot en met 3 december, zal topruiters van over de hele wereld aantrekken.

Hoewel Micky Morssinkhof niet langer deelneemt aan het jeugdweekend, zal ze tijdens het tweede weekend enkele van haar paarden, waaronder Quintendros en Graziano, rijden. Voor Morssinkhof is Jumping de Achterhoek een hoogtepunt op haar wedstrijdkalender.

Wanneer gevraagd wordt wat ze het meest waardeert in de paardensport, benadrukt Morssinkhof de bijzondere band die ze met haar paarden opbouwt. Ze deelt haar passie voor de sport en haar toewijding aan de in- en verkoop van springpaarden met haar team. Het welzijn van de paarden staat centraal, met aandacht voor voeding, training en regelmatige medische controles door tandartsen en dierenartsen.

De uitdaging van de topsport wordt erkend door Morssinkhof, die benadrukt dat het behalen en behouden van succes op dit niveau een complexe taak is. Ze benadrukt het belang van meerdere paarden van hoog niveau om deel te nemen aan prestigieuze evenementen en zichzelf te handhaven in de competitieve wereld van de paardensport.

Morssinkhof heeft recentelijk indrukwekkende resultaten behaald met haar paarden Quintendros en Graziano, en ze kijkt ernaar uit om opnieuw deel te nemen aan Jumping de Achterhoek. Ondanks de uitdagingen van het trainen van paarden voor dit evenement, is ze enthousiast over de komende weken en de opwinding die het evenement met zich meebrengt.

Jumping de Achterhoek biedt niet alleen internationale springsport, maar omvat ook andere activiteiten, zoals ponyfinales, de hengstencompetitie, feestavonden, kinderactiviteiten en netwerkevenementen. Bovendien kunnen bezoekers genieten van culinaire ervaringen in het restaurant langs de piste en van de sfeer in het promodorp.

De toegang tot Jumping de Achterhoek is grotendeels gratis, met uitzondering van enkele specifieke dagen. Op vrijdagavond 1 december vanaf 17.00 uur, zaterdag 2 december en zondag 3 december bedraagt het entreegeld €5 per persoon, terwijl kinderen tot en met 12 jaar altijd gratis toegang hebben tot het evenement.

Voor meer informatie over Jumping de Achterhoek, het volledige programma en toegangsvoorwaarden, kunt u terecht op de officiële website: www.jumpingdeachterhoek.nl.

Bron(nen) & Afbeelding(en)