Home » Eibergen » Trouwerij, vlaggenproject en de laatste tickets voor Have A Nice Day Festival

Trouwerij, vlaggenproject en de laatste tickets voor Have A Nice Day Festival

227

EIBERGEN – Zaterdag 2 juli vindt in en rondom Openluchttheater Eibergen de twaalfde editie van Have A Nice Day Festival plaats. Ook dit jaar heeft het festival weer een muziek- en cultuurprogramma met meer dan 30 nationaal en internationaal gevestigde namen, verspreid over liefst 7 podia. En dat op de prachtige locatie aan de rivier de Berkel in de Achterhoek.

Met de twaalfde jaargang is het festival een begrip geworden in Oost-Nederland en ver daarbuiten. Dat heeft er ook toe geleid dat er liefdes zijn opgebloeid tijdens die talloze edities. Zaterdag 2 juli heeft een speciaal tintje omdat een stel dat elkaar vijf jaar geleden op Have A Nice Day Festival heeft ontmoet, hun jawoord zal laten klinken op het festivalterrein. Na een informele plechtigheid stappen zij in het huwelijksbootje, dat voor de gelegenheid de lokaal befaamde Berkelzomp zal zijn.

Qua decoratie levert het Assink Lyceum in Eibergen dit jaar een bijdrage. Jim Kievit, verantwoordelijk voor kunst en cultuur op het festival, heeft een aantal workshops vlaggen maken opgezet met docenten en kinderen van de middelbare school. “Met het Have A Nice Flag project proberen we iets terug te doen voor de regio en vinden we daarnaast een mooie manier om het publiek van de toekomst al vroegtijdig warm te maken voor Have A Nice Day Festival.”

De laatste tickets in de pre-sale zijn inmiddels in de verkoop. Na enkel succesvolle edities zal die van 2 juli er ook weer eentje worden voor in de boeken. Net als voorgaande jaren lijkt het weer uit te draaien op een drukbezocht festival. Tickets in de voorverkoop kosten €32,50 en bij deurverkoop bedraagt de entree €35.

Voorverkoop, info en meer via www.haveanicedayfestival.nl.

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen