16 april 2024
Home » Gemeente » Werkbezoek van Wethouders aan BMV en zorgcorperatie Mariënvelde

Werkbezoek van Wethouders aan BMV en zorgcorperatie Mariënvelde

1167

MARIENVELDE – Woensdagmorgen 9 november hebben wethouders Ellen Dusseldorp en Arjen Schutten van de gemeente Oost Gelre een werkbezoek gebracht aan de BMV in Mariënvelde. Ook ambtenaren Eva te Poele en Carry de Vries sloten vanuit de gemeente Oost Gelre aan bij dit overleg.

De zorgcoördinatoren en het bestuur van de Zorgcorperatie hebben samen met het bestuur van de Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV}, iedereen meegenomen in het ontstaan van dit gebouw en alle ontmoetings- en zorgactiviteiten die in Mariënvelde worden uitgevoerd en uitgerold.

Door verhalen uit het dorp en persoonlijke verhalen door dorpsbewoners is een goed beeld geschetst hoe er wordt gewerkt en wat er in Mariënvelde mogelijk wordt gemaakt. Ook zijn de uitdagingen die er zijn, zoals de gestegen energielasten, met elkaar gedeeld. Met veel belangstelling en aandacht is er naar alle voorbeelden geluisterd.

Beide wethouders sloten af met een dankwoord naar alle aanwezigen. Zij nemen het inspirerende voorbeeld van Mariënvelde mee in hun werk binnen en buiten de gemeente.