Home » Groenlo » Bouwbedrijf De Driehoek nieuwe hoofdsponsor van voetbalclub Grol

Bouwbedrijf De Driehoek nieuwe hoofdsponsor van voetbalclub Grol

594

GROENLO – Tijdens de jaarlijkse sponsoravond van het Marveldtoernooi heeft SV Grol bekendgemaakt dat Bouwbedrijf De Driehoek de komende vijf jaar de hoofdsponsor van de club zal zijn. Deze ontwikkeling markeert een belangrijke stap in de samenwerking tussen het bouwbedrijf en de voetbalclub, beide diepgeworteld in Groenlo.

Het Commercieel Team Grol (CTG) heeft na een uitvoerige selectieprocedure, waarbij de voorkeur uitging naar een lokale sponsor, gekozen voor De Driehoek. “Het was voor ons belangrijk dat de nieuwe hoofdsponsor een sterke lokale verbinding heeft. Bouwbedrijf De Driehoek past perfect bij deze visie,” aldus Hiljon te Boome van CTG.

De samenwerkingsovereenkomst werd tijdens een bijeenkomst op het kantoor van De Driehoek beklonken, waarbij zowel de club als het bouwbedrijf hun tevredenheid over de nieuwe samenwerking uitdrukten. “We voelen ons sterk verbonden met Grol en zien dit als een ideale manier om iets terug te geven aan de gemeenschap,” zei Arno te Braake, mede-eigenaar van De Driehoek.

Het partnerschap is vastgelegd voor een periode van vijf jaar, met een evaluatie na drie jaar. Voor meer informatie over Bouwbedrijf De Driehoek en hun nieuwe rol als hoofdsponsor, bezoek www.bouwbedrijfdedriehoek.nl. | Bekijk hier de presentatie video

 

Bron(nen) & Afbeelding(en)