Bron/auteur: Streekgids.nl

Foto: PR

Eindejaarsactie GOV met veel prijzen

GROENLO – De eindejaarsactie van het Groenlo’s Ondernemers Verbond (GOV) is weer volop aan de gang, elk jaar weer zijn zowel de ondernemers als  klanten enthousiast over deze actie.

Klanten moeten drie kassabonnen inleveren van drie verschillende deelnemende ondernemers. Aan deze actie doen maar liefst  29 GOV-leden mee.

Er zijn vier trekkingen, waarvan de eerste inmiddels heeft plaatsgevonden. Tijdens deze trekkingen zijn er 40 prijzen te verloten, bestaande uit een kerststuk van Groenrijk, beautybon van de Beauty Fabriek,   Barberbon van Jurgens, fietstas van Hofstede, 25 cadeaubonnen van Jumbo, GOVwaardebonnen, en Focus Fashionbonnen.

Er zijn nog diverse prijzen te verdelen, een nespresso apparaat van Groot Zevert, cadeaubonnen van Pure Hair Beauty, diner voor twee bij Wissink,  bloemstukken van Weenink, cadeaubonnen van Jumbo, Jurgens, Ami Kapper,  en het GOV en de hoofdprijs is een minuut gratis winkelen bij Albert Heijn.

De andere drie trekkingen vinden plaats op 21 december, 28 december en 4 januari 2020. De trekking zullen gepubliceerd worden op Streekgids.nl

“Dus doe mee en wie weet zegt u als u gebeld wordt, goh ik win nooit iets maar nu wel!”Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.