17 april 2024
Home » Groenlo » Geen straf voor Grol en DVC ’26

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO / DIDAM – Naar aanleiding van het incident na afloop van de wedstrijd Grol 1 tegen DVC ’26 1 op zondag 23 januari 2023 in Groenlo, heeft de KNVB nu mondeling iets van zich laten horen. De clubs Grol en DVC ’26 zullen geen sancties ontvangen en ook de drie DVC spelers die een rode kaart hebben ontvangen, zullen geen verdere sanctie ontvangen. Twee van hen hebben reeds een maand schorsing gehad en daar blijft het bij. De derde rode kaart, voor de keeper van DVC, was al na 1 wedstrijd schorsing geseponeerd.

Op pinkstermaandag 29 mei treffen de twee teams elkaar in de laatste ronde van de competitie. Momenteel staat DVC op de 1e plaats en volgt Grol op 5 punten en 1 wedstrijd minder op de 3e plaats.

Assistent-trainer van Grol 1, Jos Heutinck, reageert opgelucht: “Ik ben blij met dit bericht, voor zowel Grol als DVC ’26. Eindelijk is er duidelijkheid. Beide spelersgroepen en clubs zaten niet te wachten op deze commotie. De mooiste plek op de ranglijst zal nu een puur sportieve strijd worden tussen de huidige top 4 in de 2e klasse H.”