Home » Groenlo » Grol 1 gehuldigd op het bordes van Stadhuis

Grol 1 gehuldigd op het bordes van Stadhuis

2273

Grol 1 Kampioen bordes stadhuis | Foto: Marcel Houwer

GROENLO – Grol 1 heeft een indrukwekkende reeks neergezet in de competitie van 2H. Na het winnen van de laatste zeven wedstrijden stond het team op de drempel van het kampioenschap. Samen met DVC ’26 moesten ze uitmaken wie de titel in deze klasse mocht claimen en rechtstreeks zou promoveren naar de 1e klasse. Grol had genoeg aan een gelijkspel, gezien het gunstige doelsaldo.

De wedstrijd tussen Grol 1 en DVC ’26 vond gisteren (2de Pinksterdag) plaats en de spanning was om te snijden. In een enerverend duel trok Grol 1 uiteindelijk aan het langste eind en werd gekroond tot kampioen. Het kampioensfeest begon nadat het eerste team van Grol arriveerde op sportpark Den Elshof.

[videopress FalLKJ26]

Als blijk van waardering werd het team dinsdagavond ontvangen in het stadhuis in Groenlo door wethouder van Sport, Bart Porskamp. Hij feliciteerde Grol 1 met hun fantastische prestatie en prees hun inzet en doorzettingsvermogen. De spelers en staf genoten van dit bijzondere moment en waren trots op hun behaalde succes. Daarna werden de spelers op het bordes toegejuicht door de aanwezige Grolfans.

Met het kampioenschap op zak en de promotie naar de 1e klasse voor de boeg, staat Grol 1 een nieuwe uitdaging te wachten. Het team zal zich nu gaan voorbereiden op het komende seizoen.

Trainer William Krabbenborg had al eerder aangekondigd dat hij aan het einde van dit seizoen S.V. Grol zal verlaten om de rol van hoofdtrainer op zich te nemen bij FC Trias in Winterswijk.

Bron(nen) & Afbeelding(en)