19 april 2024
Home » Groenlo » Grol 1 verliest wedstrijd tegen Bon Boys

Grol 1 verliest wedstrijd tegen Bon Boys

514

GROENLO – Grol 1 heeft zondagmiddag in eigen huis met 2-4 verloren van Bon Boys uit Haaksbergen.

Grol 1 speelde in de eerste 45 minuten goed voetbal en bracht de ruststand op een 2-1 voorsprong. De twee ploegen waren helemaal tegen elkaar opgewassen. Grol, als thuisclub, nam vanaf de aftrap het initiatief en trok de wedstrijd naar zich toe. Na 5 minuten spelen kwam de 18-jarige Tiem Rots dicht bij de openingsscore. Drie minuten later was het Luc Berentsen die de score opende. Die voorsprong hield niet lang stand, want 3 minuten later zorgde Jeffrey Zijlstra van Bon Boys voor de gelijkmaker. In de 26ste minuut van de eerste helft was het Luc Berentsen die Grol met een verdiende 2-1 voorsprong naar de rust bracht.

In de tweede helft kreeg het aanwezige publiek een totaal andere wedstrijd voorgeschoteld. Grol moest alle zeilen bijzetten om niet al te geschonden uit de strijd te komen. Desondanks wist men niet te voorkomen dat Jeffrey Zijlstra ervoor zorgde dat Bon Boys op gelijke hoogte kwam. Stefan Overbeek scoorde een 2-3 en in blessuretijd maakte Milan Bultman 2-4 door het nemen van een strafschop.