Home » Groenlo » Grol naar halve finale Achterhoek Cup

Grol naar halve finale Achterhoek Cup

1260

Bal in goal | Foto: Marcel Houwer

GROENLO – S.v. Grol heeft zich geplaatst voor de halve finale van de Achterhoek Cup. In de kwartfinale wist het team met 4-1 te winnen van SDOUC O23. Enkele basisspelers kregen rust, maar dat leek het team niet te deren.

De eerste helft ging redelijk gelijk op, met kansen over en weer. In de laatste paar minuten voor rust opende Wouter Pillen de score voor Grol, maar SDOUC maakte snel gelijk. Een minuut later was het Tiem Rots die voor de ruststand van 1-2 zorgde.

Direct na rust scoorde Tiem opnieuw en een kwartier voor het einde tekende Mick Wissink voor de 1-4 eindstand. Jeugdspeler Kai Riteco speelde de gehele wedstrijd en in de tweede helft werden ook nog jeugdspelers Tijn Brockötter, Siem Hilderink, Yaluca Meusert en Chiel Klein Avinck ingebracht.

In de halve finale neemt Grol het op tegen Viod, dat AZSV uitschakelde na shoot-outs. De wedstrijd staat gepland op dinsdag 9 mei om 20.15 uur en wordt gespeeld in Doetinchem.