Home » Groenlo » HV Grol A1 – UGHV A1

GROENLO – Op zondag 6 november stonden de dames van de A1 van handbalvereniging Grol klaar voor hun vijfde competitiewedstrijd. Drie van de vier voorgaande wedstrijden werden ruim gewonnen. De tegenstander, UGHV uit Ulft, won evenveel wedstrijden. Met Guusje en Nikki, geleend van de B1, had de A1 vijf man sterk op de wisselbank en was daarmee goed voorbereid voor de pot tegen UGHV A1.

De wedstrijd begon al spannend. Het liep gelijk op door HV Grol die veel van afstand kon scoren en UGHV die hun cirkel vrij kon spelen. Sanne stond de hele wedstrijd op het doel waardoor hun andere keepster, Loes, het veld in kon.  Ze maakte de eerste aanval na haar wissel al een doelpunt.

De tweede helft speelde HV Grol weer zo fanatiek en liep de score uit tot een eindstand van 24-18 in het voordeel van de thuisploeg.

De punten blijven hierdoor in Groenlo en de meiden nemen hiermee een mooie tweede plaats in op de ranglijst. Volgende week zondag, 13 november, wordt er om 12.45 gespeeld tegen HV Angeren A1 in sporthal Den Elshof.