Home » Groenlo » HV Grol B1 – HCL B1

GROENLO – Zondag kregen de meiden van handbalvereniging Grol B1, de meiden van HCL op bezoek. Kijkend naar de uitslag van de uitwedstrijd tegen HCL (24-3 verlies), kon er heel wat verbeterd worden. Destijds waren er veel blessures en zieken, 2 speelsters van de D1 hebben het team toen fantastisch geholpen. HCL staat 3e en HV Grol staat 6e in de competitie. Eigenlijk kon het deze zondag alleen maar beter gaan. Het gehele team was compleet en met aanvulling van Lot zijn ze de wedstrijd gestart.

De openingsgoal was voor Ise en Nikki zorgde voor een mooie voorsprong van 7-3. De verdediging stond als een huis en er werd hard gewerkt om niets door te laten. Met nog een doelpunt van Elize gingen ze de rust in met 8-5.

In de tweede helft kreeg HV Grol helaas twee keer 2 minuten tijdstraf en stonden ze nog maar met 4 speelsters in het veld. HCL kwam terug tot 14-14, maar dankzij een doelpunt van Diede vanuit de rechterhoek, bleven de twee punten in Grolle.

De meiden van HCL waren gefrustreerd omdat ze niet door de verdediging van HV Grol konden komen. Maar dankzij goed samenspel en hard werken als team, konden de meiden van HV Grol terugkijken op een mooie wedstrijd.

Donderdagavond om 18.15 uur spelen de meiden een thuiswedstrijd tegen Minerva B2 in Den Elshof. Publiek, jullie zijn weer van harte welkom! Komen jullie ons aanmoedigen?