Home » Groenlo » HV Grol E1- Duiven E1

Vandaag mochten de meiden van de E1 van handbalvereniging Grol thuis spelen tegen Duiven. Toen de tegenstanders binnen kwamen druppelen werd al snel duidelijk dat de spelers een kopje groter waren. Dit maakte de meiden van HV Grol niet bang en ze besloten dat de grootte van de spelers niets uitmaakt en zij dan vooral snel en slim de wedstrijd zouden gaan spelen.

Doordat de meiden van Duiven een stukje groter waren werd er vanwege de voorkeur van de coach van Duiven besloten om deze wedstrijd zonder extra lat (doelverkleiner) in het doel te spelen.

De wedstijd begon direct goed en al vrij snel scoorde Robin het eerste doelpunt. Duiven liet het er niet bij zitten en kwam als snel met een tegendoelpunt. Er werd lekker gespeeld en het werd nog even spannend met een ruststand van 6-7.

In de tweede helft werd het duidelijk dat team uit Duiven toch een stukje sterker was. Er werd nog een mooi doelpunt gescoord door Iza maar verdere doelpunten bleven helaas uit en zo kwam de eindstand op 7-12.

De meiden van HV Grol hebben fantastisch gespeeld! Ze hebben laten zien dat ze niet bang zijn en ook zonder extra lat in het doel prima de bal kunnen tegenhouden maar ook kunnen scoren!

Met een mooi compliment vanuit het publiek waarin duidelijk werd dat het niveau van deze meiden al hoog ligt voor de E, gingen ze heerlijk genieten van het Sinterklaasweekend.