19 april 2024
Home » Sport » H.V. Grol DS2 – Dynamiek DS1

GROENLO – Op zaterdagavond speelde dames 2 van handbalvereniging Grol thuis tegen Dynamiek dames 1 uit Goor (OV). Een belangrijke wedstrijd om mee te blijven doen in de top 3 van de competitie.

De eerste aanval werd direct goed benut door een hard schot van Esther vanaf het midden. In de daarop volgende aanvallen wisten andere dames van Grol ook te scoren, waardoor het snel 3-0 voor stond. De verdediging van HV Grol stond weer als een huis. Dynamiek kwam er lastig doorheen, maar het jonge Twentse team wist op snelheid toch enkele keren mooi te scoren wat resulteerde in een ruststand van 11-6.

Coaches Lynn en Mignon kwamen in de rust met wat goede tips hoe om te gaan met de offensieve verdediging van Dynamiek. De tweede helft ging goed van start. Door in de aanval met 2 cirkels te spelen werden mooie kansen gecreëerd. De keepers waren ook goed in vorm. Sandra en Lorin hielden beiden op belangrijke momenten doelpogingen en penalty’s tegen. De wedstrijd werd met mooie combinaties uitgespeeld. De eindstand was 19-12, waarmee de dames van HV Grol nog steeds op een derde plek staan.
Komend weekend heeft dames 2 een vrij weekend. De volgende wedstrijd is op 17 december thuis in sporthal Den Elshof om 19.00 uur tegen Cabezota DS1 uit Enschede.