Home » Groenlo » Kaartverkoop Grolse buutavond weer groot succes

Kaartverkoop Grolse buutavond weer groot succes

296

GROENLO – In Bar de Lange Gang vond vrijdagavond 28 november de kaartverkoop plaats voor de vijf buutavonden van carnavals vereniging De Knunnekes. Het aantal verkochte kaarten is volgens de organisatie vergelijkbaar met vorig jaar en zelfs iets gestegen. Vanaf half acht ’s avonds kon iedereen door middel van een loting, gedaan door Prins Remco en Adjudant Jeroen, in het bezit komen van de zeer gewilde kaarten.

Carnavals Vereniging De Knunnekes heeft ieder jaar een kleine 2.500 kaarten beschikbaar voor de pronkzittingen (buutavonden). Vorig week werden de eerste kaarten verkocht aan de leden van De Knunnekes en gisterenavond hadden de overige belangstellenden de gelegenheid om in het bezit te komen van een toegangskaart voor één van de vijf buutavonden.

De kaarten voor de zaterdagavonden zijn uitverkocht. Voor de vrijdagavonden en de première avond op de donderdag zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Deze worden te koop aangeboden bij Gall & Gall (Thomas Wallerbosch) in de Beltrumsestraat.

De buutavonden worden gehouden in januari 2015 op donderdag 8, vrijdag 9, zaterdag 10, vrijdag 16 en zaterdag 17.