Home » Groenlo » Schitterende jubileum-discoshow Rap en Snel

Schitterende jubileum-discoshow Rap en Snel

1786

Foto: Rap en Snel

GROENLO – Op zaterdag 10 juni vierde Gymnastiekvereniging Rap en Snel Groenlo haar 95-jarig bestaan met twee spectaculaire jubileum-discoshows.
Sporthal Den Elshof was onherkenbaar! Deze was omgebouwd naar een fantastische mega-discotheek waar ruim 200 leden het resultaat van hun trainingen lieten zien. De jongste artiest was 2 jaar oud en de oudste is al 82 jaar en nog lang niet uitgedanst!

Foto: Rap en Snel

Bijna alle disciplines maakten hun opwachting. Na een swingende opening met de wedstrijdoefeningen van de acro selectie waren de peuters aan de beurt. Vertederend waren de kleine hondjes en kaboutertjes die zelf of aan de hand van de juf hun kunsten en dansjes lieten zien. Gevolgd door een energiek optreden van de oudste leden. Deze dames van Bewegen op muziek lieten zien dat je ook na je 65ste echt nog met plezier kan sporten.

Ook de grootste groep gymnasten, maar liefst 3 groepen van in totaal ruim 75 meisjesrecreanten, maakten hun opwachting. Zij lieten allemaal op alle turntoestellen zien wat ze hadden geleerd.

De jumpingboys en de freerunners demonstreerden dat gym echt heel spectaculair kan zijn, de salto’s en backflips vlogen je om de oren!
De turnselectiegroepen hadden meerdere optredens in elkaar gezet waarin swingend verschillende toestellen en ook delen van wedstrijdoefeningen geshowd werden.

De groep acro 1 had een mooie show in elkaar gezet waarin alle meisjes met hun eigen team of met anderen lieten zien wat ze geleerd hadden.

Ook de springgroep kwam in actie. Op de trampolines en de tumblingbaan werden mooie sprongen gemaakt. De gymnastics 18+ groep had een tof optreden waarin iedereen op eigen niveau meedeed en waar het plezier vanaf spatte.

De show werd afgesloten door dezelfde groep als de show-openers: de acro selectie. Zij lieten zien dat acrogymnastiek echt een teamsport is waarin je spectaculaire oefeningen kan laten zien maar waar ook balans, lenigheid en techniek een hoofdrol spelen. De bovenmeisjes vlogen metershoog door de lucht en werden knap gevangen door de ondermeisjes die ze gooiden. Een fantastische afsluiting in stijl van deze geweldige discoshow, die mede mogelijk gemaakt werd door de inzet van al onze vrijwilligers, trainers en hulpleiding.

Op naar het 100-jarig jubileum!