3 mei 2024
Home » Groenlo » Stevo DS2-HV Grol DS2

GROENLO – Zaterdagavond stond de tweede uitwedstrijd van dit seizoen op het programma voor dames 2 van handbalvereniging Grol. Dit keer was Stevo dames 2 uit Geesteren de tegenstander.

HV Grol kwam goed uit de startblokken en kwam al snel op voorsprong. Er werden mooie aanvallen gespeeld en ze wisten zo een voorsprong van 2-6 te pakken. Deze voorsprong kon HV Grol helaas niet lang behouden. Stevo kwam door een paar snelle aanvallen terug tot 6-6. Tot aan de rust bleef het gelijk opgaan, wat resulteerde in een ruststand van 11-11.

Na de peptalk van coach Mignon, gingen de dames weer met frisse moed het veld in. Het begin van de tweede helft bleef het spannend en ging het gelijk op. Tot 14-14 kon de ploeg uit Groenlo de dames van Stevo bijbenen. Daarna werd Stevo steeds sterker en gingen de ballen er bij de dames van HV Grol niet meer in. De dames uit Geesteren kwamen op een voorsprong van 18-15. HV Grol kon deze achterstand niet ombuigen en verloor de wedstrijd met 23-21.

Volgende week staat er geen wedstrijd op het programma. Het weekend daarop staat de thuiswedstrijd tegen WHC DS3 op de planning.