Home » Groenlo » VV Grol DS1 -BVC’73 DS1

GROENLO – Het was een spannende middag voor Grol dames 1. Nummer twee BVC kwam op bezoek en het was belangrijk om deze met winst binnen te halen. De dames waren gefocust en klaar voor een zwaar gevecht.

De eerste set zaten de dames er bovenop. De eerste vijf punten werden er hard ingeramd bij de tegenstander. Elke fout werd gelijk afgestraft en de set werd met een dikke winst van 25-9 binnengehaald.

Ook de tweede set werd gestart met een sterke service en de dames zaten er goed bij. De variatie in de aanval was groot en de BVC-dames liepen achter de feiten aan. Halverwege kwam BVC nog terug met een flinke inhaalslag, maar onze dames pakte de draad snel weer op. De set eindigde met 25-18.

Volledig in de flow bleven de dames service na service druk zetten op de tegenstander. De fouten werden snel opgepakt en de variatie bleef er goed in. Met sterke wissels werd de aanval goed versterkt. De derde set was dik verdiend met 25-15.

De laatste set is altijd een moeilijke voor de dames. De vermoeidheid begon langzaam toe te slaan. Toch waren ze stabiel en werden de punten langzaam binnengehaald. De laatste set werd ook gewonnen met 25-15. Een fantastische pot waar onze dames samen werkten als een geoliede machine. Kom de machine bewonderen tijdens de volgende wedstrijd tegen nog een belangrijke concurrent Dynamo op 10 December.