Foto: PR |

Yada Yada de Herman Brood tribute in Taste

Deel dit bericht

GROENLO – Waar je mee eindigt begin je ook weer mee dachten Roland en Marion ven het muziek en theatercafé in Groenlo. De laatste band die voor Covid in Taste optrad trapt staat nu weer op hetzelfde podium.

Frontman ‘Stick’, die jarenlang met The (Wild) Romance getoerd heeft, (met o.a. Lademacher , Engelbert en Hollestelle ) een ‘nieuwe’ ‘verse’ Brood neergezet.

Buiten een band, wil het publiek toch ook een vleugje “Herman” zien en voelen. Met zijn “straight from the heart” performance weet Stick elke bezoeker het ware Brood gevoel te geven.

YADA YADA is op dit moment DE HERMAN BROOD TRIBUTE BAND in Nederland. Met frontman Stick (ex Wild Romance) is er geen betere Tribuut band die het origineel zo dicht benaderd. Een show waar we terug gaan naar de jaren ’70/‘80 waarin Herman Brood & His Wild Romance op zijn top was.

Up tempo Rock ’n’ Roll met een setlist van ruim 40 Brood songs. Met zanger Stick, die een goede band had met Herman, waant het publiek zich weer in de top jaren van Herman Brood & His Wild Romance. Een avond vol herinneringen met een feest van herkenning.

YADA YADA kent vele successen met grote shows door heel het land, o.a. een twee keer uitverkochte “Nozem & de Non” (Heemskerk), Headliner “Woodstock aan de Waal” (Tiel), Headliner op “Big Rivers” (Dordrecht) en “Night at the Park” (Den Haag) met als speciale gast Spike van Zoest (Direct, The Deaf) op gitaar.

Wanneer: 9 oktober
Aanvang: 21:00 stipt
Open: 20:00
Entree: tickets op https://rockcafetaste.stager.nl/web/tickets


Dit bericht is 663x gezien