21 mei 2024
Home » Cultuur in de Wijk Zieuwent/ Mariënvelde/ Harreveld

Cultuur in de Wijk Zieuwent/ Mariënvelde/ Harreveld

260

Thema ‘Dansen in heden en verleden’ gestart met optreden van Folkloristische Dansgroep ‘De Vier Winden’. Vervolg op 13 september in Parochiehuis Zieuwent

Op woensdagavond 22 juni verzorgde folkloristische dansgroep ‘De Vier Winden’ uit Vragender een optreden bij Zaal Wieggers in Mariënvelde. Het optreden van de dansgroep was het begin van een nieuw thema binnen het seniorenproject Cultuur in de Wijk; ‘Dansen in heden en verleden’. De activiteiten gaan in september echt van start en dat gebeurt in nauwe samenwerking met dansstudio Vieberink uit Aalten.

Kermis en dansen
De eerste bijeenkomst na het zomerreces is op dinsdag 13 september vanaf 14.00 uur in het Parochiehuis in Zieuwent. Deze middag staat in het teken van kermis en dansen.

De toegang is gratis voor alle senioren uit de gemeente Oost Gelre en m.n. senioren uit de regio Zieuwent- Mariënvelde – Harreveld worden van harte uitgenodigd om te komen en deel te nemen aan de dansactiviteiten. Een lidmaatschap van een ouderenbond is niet nodig. Ook rolstoeldansers zijn van harte welkom. Met enige aanpassingen kunnen zij gewoon meedoen.

Vervolgbijeenkomsten
• Woensdag 12 oktober vanaf 9.30 uur bij BMV Mariënvelde
• Dinsdag 8 november vanaf 14.00 uur in Parochiehuis Zieuwent

Brede Impuls

Cultuur in de Wijk is een initiatief van de gemeente Oost Gelre en komt mede tot stand via de Brede Impuls regeling, waarbij combinatiefunctionarissen worden ingezet om sport en cultuur te bevorderen.

Meer informatie:
Harry ten Brinke
tel. 06 484 565 52/ harry@boogiewoogie.nl


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!