Home » Hengelo (Gld) » Feestfabriek Alles Komt Goed BV Lanceert Creatief Bureau CARBID

Feestfabriek Alles Komt Goed BV Lanceert Creatief Bureau CARBID

331

HENGELO – Feestfabriek Alles Komt Goed BV, bekend van het grootste festival van Nederland, de Zwarte Cross, heeft een nieuw creatief bureau gelanceerd: CARBID. Vanaf 18 april 2024 staat CARBID klaar voor organisaties die behoefte hebben aan originele concepten voor merken en campagnes.

CARBID, ontstaan uit de innovatieve geest van de Feestfabriek tijdens de coronacrisis, heeft al samengewerkt met prominente namen als Friesland Campina en Mercedes Wensink. De creativiteit die eerder exclusief was voor evenementen zoals de Zwarte Cross en Mañana Mañana, is nu beschikbaar voor externe merken.

Met een erfenis van succesvolle en spraakmakende projecten, zoals de ‘Naked Run’ met Amnesty International en de lancering van de Achterhoekse vlag, wil CARBID organisaties helpen om hun merk op unieke en impactvolle wijzen te presenteren.

Het bureau zoekt samenwerkingspartners die uitblinken in originaliteit, ondernemerschap en ambitie. CARBID streeft ernaar om met gastvrijheid en positiviteit ideeën te ontwikkelen die reuring veroorzaken en aansluiten bij zowel merk als consument.

Organisaties die op zoek zijn naar een partner voor creatieve concepten en content kunnen nu terecht bij CARBID, gevestigd binnen de Feestfabriek.

Bron(nen) & Afbeelding(en)