21 mei 2024
Home » Holterhoek » Nieuw Prinsenpaar onthuld bij café Grenszicht

Nieuw Prinsenpaar onthuld bij café Grenszicht

473

HOLTERHOEK – De jaarlijkse carnavalsviering van carnavals vereniging De Holtkleuvers vond plaats op zaterdagavond 3 februari bij Café Grenszicht in de Holterhoek, waarbij zowel afscheid werd genomen van het oude prinsenpaar als het nieuwe prinsenpaar met veel enthousiasme werd onthuld. Prins Robert Penterman en Adjudant Pascal Bomers zijn de nieuwe heersers over De Holtkleuvers

De avond begon precies om 20.11 uur, een symbolische tijd voor carnaval, onder leiding van president Jeroen Berendsen. Samen met de Raad van Elf, de Grensmarietjes, en het scheidende prinsenpaar Michel Grootholt en Gilbert Heutinck, werd de zaal betreden.

De climax van de avond was de onthulling van het nieuwe prinsenpaar, een moment omgeven door mysterie en anticipatie, voorafgegaan door drie cryptische aanwijzingen. Een spectaculaire entree met een sloopkogel zette de zaal op zijn kop, waarna Prins Robert en Adjudant Pascal tevoorschijn kwamen en hun proclamatie voordroegen, afgesloten met de strijdkreet: “Geen half gas, maar een vol glas.”

Het feestprogramma bood vervolgens een scala aan optredens, waaronder de Grensmarietjes en het duo Ad en John uit Beltrum, met als hoogtepunt verrassingsoptredens van lokale talenten. Een bijzondere bijdrage was er van de dochters van Adjudant Pascal, die het publiek verrasten met hun optreden. Onder de muzikale begeleiding van Rola Drive-in Show barstte het feest in volle glorie los.

 

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!