Aanpassing kruispunt N18 – Lichtenvoorde-Zuid van start

Aannemer BAM is in opdracht van Rijkswaterstaat gestart met de eerste fase van de werkzaamheden aan de N18 bij Lichtenvoorde. In de maand november werkt BAM aan het kruispunt Lichtenvoorde-Zuid en de realisatie van de carpoolplaats. Het verkeer op en naar de N18 moet rekening houden met omleidingsroutes en langere reistijden.

Werkzaamheden
Van vrijdag 10 november 19.00 uur tot en met maandag 13 november 06.00 uur wordt er dag en nacht gewerkt aan het kruispunt Lichtenvoorde-Zuid. Het verkeer komende vanuit Groenlo kan ter hoogte van het kruispunt geen gebruikmaken van de N18 en wordt omgeleid via de Varsseveldseweg door Lichtenvoorde heen. Verkeer vanuit Varsseveld kan wel over de N18 doorrijden richting Groenlo.

Van maandag 13 november 6.00 uur tot en met vrijdag 1 december 19.00 uur wordt er dag en nacht aan de andere weghelft van het kruispunt Lichtenvoorde-Zuid. Het oostelijke deel van het kruispunt is dan afgesloten voor het verkeer. Verkeer in beide richtingen wordt ter plekke over een weghelft geleid. Het is voor gemotoriseerd verkeer en voor fietsers niet mogelijk om via het kruispunt Lichtenvoord-Zuid van en naar Lichtenvoorde te rijden.

Omleidingsroutes
Gele borden geven ter plaatse informatie over de omleidingsroutes. Omleidingsroutes zijn ook te vinden op www.bambouwtN18.nl. Bij ongunstige weersomstandigheden of onverwachte omstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk dan op www.bambouwtN18.nl, bel met de gratis informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 of kijk op www.rijkswaterstaat.nl.